Saturday, November 17, 2018
   
Text Size

Om Oss

Företaget drivs idag av Peter, Ulle och deras anställda. Peter håller i allt som har med verkstad och försäljning att göra tillsammans med David.

Företaget startade 1998 i liten skala och har succesivt expanderat sedan dess. Idag utför vi reparationer av samtliga motorcyklar och säljer nya Aprilia, Moto Guzzi och Suzuki motorcyklar, tillbehör och reservdelar. Vi tar även hem andra MC-fabrikat om kunden så önskar.

Peter har en bakgrund inom roadracing och har tävlat med stor framgång. Som meriter kan nämnas dansk mästare i 250 racer 1993. Deltagande i Endurance VM och EM i roadracing i 250-klassen. Han har även kört på Isle of Man med en 11:e placering som bäst. Från Isle of Man har Peter även fått en "Bronze Replica" för sin varvtid runt ön.

Då det gick som bäst för Peter drabbades han av en svår benskada i samband med en tävling och har därefter nästan helt slutat tävla på elitnivå. Idag kör han mest för att det är så svårt att låta bli. Till exempel "fuskar" han ibland med diverse inhopp i endurancetävlingar och landsvägslopp.

Som ni förstår finns här mycket stor kunskap samlad i företaget om allt som har med motorcyklar att göra.


David Andersson
David jobbar hos oss sedan våren 2009
David började 2001 som lärling i mc-branschen
Han har gått mc-mekaniker utbildningen i Motala   
Han har jobbat som mekaniker inom roadracing
Han har även skött en mc-verkstad fram till 2009