Saturday, November 17, 2018
   
Text Size

BREVA 1200

images

Breva, så kallas vinden som blåser från söder om Comosjön och bringar fint väder. Ett namn som efter två år för inlämnande av Breva V1100, argumenterat för BLIDKANDE, så ta det Moto Guzzi till härlighet dess storslagna förflutna.

Under befästa framgången med Breva, nya tekniska lösningar har utvecklats och införts i samband med förlängningen av intervallet och överförs till det nya Breva V1200. Rörd av den mäktiga Twin korset i sin högsta slagvolym har Breva V1200 en särskild kallelse för turism och för användning på 360 °. Alltid vig och säker, bekväm och stabil även på snabba, naken så här för naturlighet med vilken han uttrycker sin prestation och det gör det mångsidiga och passar för alla typer av användning. En liten "sport, lite" turist Breva V1200 skämmer bort alla personligheter och böjelser motorcykelåkning tillbaka nöjet att vara bakom ratten på en motorcykel, är föremål för villkorslös beundran. Breva V1200 Detta gör representation renare och direkt körglädje Moto Guzzi.

Inactive Module

You should publish modules to the "inactive" position and set the Menus to "All", for them to show up on pages where there is no active menu ID. This is a bug/feature of Joomla that causes only menu items in the "All" setting to show up.